Waarom Belgapack?

Het is onze missie om een op maat gemaakte oplossing te brengen voor uw verpakkingsprobleem en dat in een mum van tijd. Wij verkiezen een technische uitdaging boven grote reeksen standaardproducties. Belgapack is  de ideale partner wanneer u een specifieke oplossing vereist. Of u nu op zoek bent naar een reeks palletten op maat, houten verpakkingsmaterialen of kisten, bij ons moet u zijn.

Het spreekt voor zich dat wij een volledige service bieden. Zo kunt u bij Belgapack ook tweedehandspalletten verkrijgen en wij kopen uw gebruikte palletten ook graag op. Verder beschikken wij uiteraard over een aanbod standaardpalletten. Ten slotte kunt u bij ons ook palletten huren.

Jota

Kevin


Kenny


Over Jota

Over ons

Belgapack NV is oorspronkelijk opgericht in Berlare, maar is enkele jaren terug naar Oudenaarde verhuisd. Intussen zijn wij een stevige KMO en stellen wij 18 mensen te werk. Doordat wij beschikken over een eigen transportvloot kunnen wij u heel snel bedienen, zonder te moeten rekenen op derden.

Een deel van onze productie is nog steeds manueel. Daar kiezen wij bewust voor, alweer voor de snelheid waarmee we daardoor kunnen werken. Tegelijk stelt ons dit in staat om perfect op maat te werken.

Wanneer u op zoek bent naar een individuele oplossing, dan kunt u zelf een plan tekenen van de pallet of bekisting die u nodig heeft. Klik hier voor een voorbeeld. Lukt dit niet, aarzel dan niet ons te contacteren. Onze vertegenwoordiger helpt u graag verder.

Dringend een geschikte oplossing nodig?

Wij contacteren u. Laat hier uw telefoonnummer na of ga naar het contactformulier.